Header image

Referenties

We kunnen natuurlijk wel zeggen dat u bij ons geen nummer bent en dat we altijd voor u klaarstaan, maar beter is het om te lezen wat onze klanten van ons vinden.


‘Bij ons vorige administratiekantoor voelden wij ons een nummer’

Klant: P.J. Schreurs en Zonen Hillegom Beheer B.V.
Sinds: 2006
Dienstverlening: financiële administratie en belastingzaken; overname, verkoop, staking en liquidatie bedrijf; begeleiding pensioen-bv’s

Bert: “Vóór John zaten we bij een groot administratiekantoor, waar we ons verhaal steeds opnieuw moesten vertellen. Er waren veel interne veranderingen, dus kregen we iedere keer weer een nieuwe contactpersoon. We voelden ons hier geen klant maar een nummer."

Jan: “Bij John van der Post hebben we één aanspreekpunt. Wel zo prettig als je ziet wat er door de jaren allemaal moest worden geregeld voor onze bedrijven. Ik heb altijd met mijn broer samengewerkt en tussentijds is er ook nog een overname geweest door mijn zoon. Ook daar kwam heel wat bij kijken, mede om alles fiscaal in goede banen te leiden. Een lastig pad met vele valkuilen, waarbij je goed moet opletten wat wel en niet door de Belastingdienst wordt geaccepteerd. John heeft ons hierin perfect geadviseerd.”

“Jan en ik hebben nu allebei een eigen pensioen-bv”, vervolgt Bert. “John heeft ons prima begeleid bij de verkoop en liquidatie van onze bedrijfsactiviteiten. Met een heldere afwikkeling bij de notaris en fiscaal zo gunstig mogelijk voor ons allebei. Zo was hij op een plezierige en heel persoonlijke wijze betrokken bij onze financiële levensloop.” Jan: “Prettig hoe hij ons hierbij fiscaal adviseert, maar nooit buiten het boekje. Op zo’n manier geef je je financiële administratie met een gerust hart uit handen aan een vertrouwenspersoon. Die meerwaarde heeft John in de praktijk echt waargemaakt.”

 

«

Administratiekantoor
John van der Post
Wilhelminaplantsoen 8
2182 NJ Hillegom
0252 531 033
info@johnvanderpost.nl