Header image

Rust en vertrouwen om zorgeloos te kunnen ondernemen

Administratieve dienstverlening is veel meer dan een kwestie van droge cijfers. Het uitbesteden van uw financiële administratie vraagt allereerst om wederzijds vertrouwen. Dit biedt u de rust om zorgeloos te kunnen ondernemen. Persoonlijke betrokkenheid is daarom de basis van onze dienstverlening. Wij stellen uw belang altijd centraal, zowel zakelijk als privé.

‘Financieel administratieve dienstverlening betekent voor ons persoonlijke betrokkenheid’

UW WENSEN EN AMBITIES

Om u optimaal te kunnen ondersteunen, willen wij niet alleen uw bedrijf leren kennen maar ook u persoonlijk, als de drijvende kracht achter de onderneming. Wij willen weten wat uw drijfveren, doelen en ambities zijn en denken daarbij ook mee met uw privésituatie. Vanuit dat totaaloverzicht kunnen wij u het best adviseren, voor nu en in de toekomst.

KENNIS, ERVARING EN EXPERTISE

Bij Administratiekantoor John van der Post bent u verzekerd van een zeer ruime ervaring en brede expertise in alle facetten van de financieel-administratieve en fiscale dienstverlening. Door ons dagelijks werk voor een grote, gevarieerde klantenkring, maar ook door het voortdurend op peil houden van kennis van ons complexe vakgebied en de actuele wet- en regelgeving. Hierdoor houdt u uw handen vrij voor waar uzelf het best in bent: ondernemen. Dat is een hele zorg minder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u te bespreken. Kijk hier voor onze contactgegevens

Daarom John van der Post

  • Eerlijk en toekomstbestendig advies
  • Open, persoonlijke communicatie
  • Ruimte waar het kan, waakzaam als het moet
  • Grondige dossiervorming, grote accuratesse
  • Ruime kennis, ervaring en expertise
     
john-van-der-post-1542.jpg

Administratiekantoor
John van der Post
Wilhelminaplantsoen 8
2182 NJ Hillegom
0252 531 033
info@johnvanderpost.nl